Sommerens største slager på drikkefronten?

Nå kommer nitrokaffe på boks!

Nitrokaffe har boblet frem som den største kaffetrenden i USA de siste to årene. Nå er nitrokaffe endelig tilgjengelig i det norske markedet. Dette er en drikk som gir deg en helt ny kaffeopplevelse; kald kaffe med masse smak og fyldig konsistens.

Kaldbrygget kaffe

Enkelt fortalt er nitrokaffe kaldbrygget kaffe som er tilsatt nitrogen. Dette må ikke forveksles med iskaffe som brygges varm, og deretter kjøles ned. Kaldbrygget kaffe brygges kald – derav navnet – noe som fremhever de søtlige aromaene i kaffen. Siden det må brukes mer kaffe under bryggingen, som i seg selv tar mye lenger tid enn tilberedningen av vanlig kaffe, får du også en kaffe med mer ”trøkk”.

Energiinnsprøytning

Den blir rett og slett sterkere, og har et høyere koffeininnhold. Det gjør den ideell som en liten energiinnsprøytning før en treningsøkt, men for mange holder det mer enn nok at den gir en leskende og forfriskende smaksopplevelse.

Kremet konsistens

Nitrogenet tilsettes under tappingen, og bidrar til å gi kaffen en kremet konsistens med skum.

Nitrokaffe fra Coffee of the World byr derfor på en annerledes kaffeopplevelse som ganske sikkert vil bli et godt valg for mange.